skip to Main Content
Vastgoedexpertise

Wij leveren maatwerk vastgoedexpertise afgestemd op uw organisatie. Wij beschikken over een ruime kennis en ervaring op het gebied van vastgoed voor zowel private als publieke organisaties die werkzaamheden hebben in of gerelateerd aan vastgoed.

Doel is het vergroten van uw vastgoedexpertise en een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling door het vergroten van kennis, vaardigheden en het professionaliseren van houding en gedrag.

Het gevolg voor de organisatie is breder inzetbaar personeel, een verbetering van de klantgerichtheid en kwaliteit en het beter kunnen inspelen op de veranderende marktomstandigheden door het verwerven van actuele vastgoedkennis.

Enkele voorbeelden:

Voor het Traineeship Adviseur Vastgoed en Grondzaken van Metafoor Vastgoed & Software is een in company training ontwikkeld op het kennisgebied Vastgoedrekenen.

Op een interactieve wijze hebben de trainees kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van vastgoedreken en waardebepalingsvraagstukken in de grond-, opstal- en vastgoedexploitatie.

Back To Top